Svår men bra prestanda
För den ekonomiska verksamheten valdes en ny slogan för ledningen kallad “DREAM 2020, början på förändring” för 2020 och ingick i ett system för att realisera en hållbar ekonomisk verksamhet med distribution, försäljning och export av skaldjur. Framför allt ökade företaget värdet på fiskarnas produkter genom att utöka sin marknadsdominans genom att stärka inköpskunskapen och […]

För den ekonomiska verksamheten valdes en ny slogan för ledningen kallad “DREAM 2020, början på förändring” för 2020 och ingick i ett system för att realisera en hållbar ekonomisk verksamhet med distribution, försäljning och export av skaldjur. Framför allt ökade företaget värdet på fiskarnas produkter genom att utöka sin marknadsdominans genom att stärka inköpskunskapen och främjade diversifiering av vinst- kanaler online och offline, såsom utveckling av bearbetade livsmedel och expansion av försäljningskanaler. Dessutom fokuserade den på att lägga grunden för en hållbar ekonomisk verksamhet, som att utveckla nya produkter skräddarsydda för export och utöka försäljningen av skaldjur utomlands.

Trots den globala krisen med COVID-19 har fiskekooperativ ekonomisk verksamhet varit i kris, till exempel att organisera en arbetsgrupp för distribution av fiskeriprodukter (TF) för att övervaka distributionstrenderna i produktions- och konsumtionsområden och att hålla en konsumtion av fisk och skaldjur främjande händelse att minimera skador på fiskarna. svarade snabbt. Trots den försämrade affärsmiljön, som ett oljeprisfall och en minskning av skolmåltiderna på grund av COVID-19-utbrottet, uppnådde företaget anmärkningsvärda resultat och uppnådde en affärsresultat på 1,308,1 biljoner KRW och ett nettoresultat på 5,4 miljarder KRW, en ökning med 2,9 miljarder KRW från föregående kvartal.

I den offentliga försäljningsbranschen ökade vi mängden sändningar som är inriktade på populära fiskarter, såsom utökade inköp och direktförsändelser genom driften av sex offentliga marknader och främjade etableringen av ett korrekt system för distribution av fisk och skaldjur genom att stärka tillgångskvalitetshantering och kontinuerlig förvaltning och övervakning av sundheten i mellan grossister obligationer. det skrev won 239.800.000.000 i prestanda, en ökning med won 8 miljarder.

Gruppcateringverksamheten sökte aktivt ett sätt att sälja skaldjur genom att marknadsföra '' Seafood Meal Challenge '' och '' Seafood Package '' 2020 trots de svåra affärsförhållandena där antalet människor som dricker vatten drastiskt minskas på grund av skolrestriktioner på grund av Corona 19 och online klasser.. I säljbranschen marknadsfördes evenemang för konsumtionsfrämjande med försäljningskanaler online och offline för att svara på den inhemska 구글상위작업 ekonomiska avmattningen och försvagningen av konsumenternas känslor. Direktförsäljningsverksamheten, som gjorde försäljning till stora återförsäljare och sociala kanaler, registrerade 33,4 miljarder won, en ökning med 8,2 miljarder won jämfört med föregående år, och onlineföretag som Suhyup Shopping (13 miljarder won) och hemshopping 55,3 miljarder vann, vilket svarade på untact förbrukning, också ökade jämfört med föregående år, respektive. uppnås prestanda.

För att utöka exporten av inhemska fiskeriprodukter har vi drivit 10 handelsstödcentra i 7 länder och har på olika sätt gjort ansträngningar för att öppna försäljningskanaler för exporterande företag genom kontinuerligt stöd såsom drift av koreanska paviljongen på den icke-face-to-face internationell utställning på grund av COVID-19. Genom att stärka säljfrämjande marknadsföring och växande icke-ansikte mot ansikte på nätet distributionskanaler, exporterade den $ 21.570.000 (3433 ton) av den inhemska fisk och skaldjur.

Köpes företag är ett företag som stöder produktion och lindrar den ekonomiska bördan genom att tillföra fiskare en stabil försörjning av taxfree-olja och material och utrustning som lämpar sig för omvärlden. Som ett resultat av de skattefria förmåner för fiskare uppgick till 728,3 miljarder vann. Dessutom, som ett resultat av olika marknadsföringsaktiviteter för medlemsförbundens deltagande i systemköpet och den lokala myndighetens subventionerade verksamhet, spelade spelarmaterial och utrustning 26,6 miljarder vann i spelarmaterial respektive 78 miljarder vann i utrustning respektive material .

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다