Ik was erg tevreden over mijn nachtrust.
Ik heb de laatste tijd een beetje minder werk, maar ik heb niet genoeg vermoeidheid gehad, maar ik ben in een chronische vermoeidheid geweest, en ik ben in een dufetwinkel geweest die een goede massage is. De locatie van de Duffet Shop-shop is in de kerk van Daechi-dong, met een toren리스 in de buurt en […]

Ik heb de laatste tijd een beetje minder werk, maar ik heb niet genoeg vermoeidheid gehad, maar ik ben in een chronische vermoeidheid geweest, en ik ben in een dufetwinkel geweest die een goede massage is. De locatie van de Duffet Shop-shop is in de kerk van Daechi-dong, met een toren리스 in de buurt en een beroemde Kim Young-mo-suikerwinkel op de begane grond van het gebouw, en je zult het niet moeilijk vinden.

De Duffet-winkel, die zich richt op de plaats waar de welvaartsbron in de binnenstad ademt, is een nieuwe, conceptuele voetbeheerswinkel die beschikbaar is voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, die een zwaar beeld van massagewinkels ontdooit en zich bevindt als een nieuwe culturele ruimte voor rust en energieoplading. Ik verwachtte dat ik op deze dag vermoeid 강남피쉬안마 zou zijn en zou gaan hillen.

Ik heb de temperatuur gemeten zodra ik binnenkwam, en toen ik mijn hand pakte, was het een thermometer en een handdesinfectiemiddel. Handdesinfectie en lichaamstemperatuur tegelijk! Ik denk dat het echt gaat!Deze geest, comfortabel maar bitter.

En links van de deuropening, je moet je schoenen hier plaatsen en je slippers veranderen, en je hebt de sleutels van de schoenkast en de sleutelnummers van de kluisjes in elkaar gestoken, dus je kunt dezelfde kluisjes gebruiken.

De Duffet Shop-winkel is bij de Green Ussan Children Foundation, maar het was beter om een ​​bedrijf te zijn dat zo goed was. En ik had een boekingsaanwijzing, en als je langer dan vijf minuten te laat bent, moet je je baden gebruiken, behalve je beteugelen of na het beheer. Als je niet langer dan 10 minuten contact met me hebt, zeg dan dat je automatisch wordt geannuleerd. Ik heb ook een aantal kaarten voor lidmaatschap, en ik denk dat je het leuk vindt om leden te hebben die je vaak wilt gebruiken, omdat je een behoorlijk goede lidmaatschapskaart hebt. Ik ben zo blij dat ik het een keer heb gebruikt, dus ik moet gewoon … Ik heb een tijdje nagedacht.

Ik vond de zilveren muziek en de nette interieur leuk en ik was verrast door de redelijke prijs van het bubbelen in vergelijking met de luxe interieur.

Het is een vrijetijdscultuurwinkel die de vermoeidheid en het hillen van vermoeidheid verbetert. Degenen die abnormaal zijn aan de gewrichten en botten, zijn niet geschikt voor degenen die het ziekenhuis bezoeken en onder sterke druk en onderdrukking staan ​​voor behandeling. Ik was altijd de zwakste die ik ooit heb gehad, dus het was precies wat ik kon doen. Ik hou van een comfortabele massage zonder pijn en een aantal programma's, en de prijs is te redelijk. Het is een professionele winkel in Balmassage, maar je hebt niet alleen voet, je hebt ook een volledige volledige toegang.

Ik kwam in de kleedkamer om volledig te worden beheerd. Ik vond het leuk om de kleedkamer netjes te laten sorteren en mijn uniformen op maat te maken. En ze zei dat het leuk was om een ​​groot stuk te dragen voor een comfortabele massage.

En er is een klantaanwijzing, maar de zwangere vrouw kan niet worden beheerd, maar als ze dat willen, kunnen ze een zorg krijgen na overleg met de terrafist in Valcare. En omdat je niet kunt worden behandeld door mensen met ziekte, wil ik dat ze worden behandeld!En het goede is dat het Cesco-up-systeem 24 uur per dag het risico van verspreiding van infectieziekten beheert, en het is een goede zaak dat de stad het land is en dat het zo werkt.

Alle aromabeheerssites gebruiken Aveda-olie. De geur van Aroma-begeleide klanten kan worden gekozen voor bevrediging. En omdat ze zeggen dat ze al hun Aveda-producten een maand lang verkopen voor een open evenement, zullen ze hier ook een beheers- en goedkope Aveda-aankopen doen.

Ik had ooit Abeda-producten gebruikt, maar het was zo goed als een beroemd product, en het was zo duur dat het niet lang duurde en het was leuk om te zeggen dat alle producten die ik gebruikte Abeda waren.Het zijn de Aveda-olie die we gebruiken in de Duffet-winkel. Ik ga de volgende keer een aromaoliemassage nemen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다