Kim Yu-Kyung, die de wereldcompetitie erkende
Choo Shin-soo (39, SSG) was nat, en leek behoorlijk moe, en in zijn mond was het woord '20 jaar', wat de jaren van de Amerikaanse geschiedenis betekent, en 'niet-India'. Hij liet zijn maag zien, grimmig, maar hij gaf niet de schuld aan de nieuwe omgeving, maar schraapte zichzelf op dat hij zich onvoorwaardelijk moest aanpassen. […]

Choo Shin-soo (39, SSG) was nat, en leek behoorlijk moe, en in zijn mond was het woord '20 jaar', wat de jaren van de Amerikaanse geschiedenis betekent, en 'niet-India'. Hij liet zijn maag zien, grimmig, maar hij gaf niet de schuld aan de nieuwe omgeving, maar schraapte zichzelf op dat hij zich onvoorwaardelijk moest aanpassen.

Choo Shin-soo eindigde zijn voorbereidingen voor de openingswedstrijd van het reguliere seizoen met LG, die op 30 oktober in het Jamsil-stadion werd gehouden. Hij maakte drie starts en een vrije loop met drie slagbeurten. Het was de eerste multihit. De proefwedstrijd was 0,278 (5 hits voor 18 slagbeurten) 4 RBI's, 4 vrije lopen, 2 punten. Het was slechts zeven wedstrijden, dus het was de opening.

De verwachtingen voor hem waren zo groot dat ze veel lasten hadden. Choo studeerde in 2001 af aan Busango en ging rechtstreeks naar de Verenigde Staten om de Big League te spelen en gloeide Koreaans honkbal. Hij bereidde het seizoen fel voor met een constante routine, maar dit seizoen is heel anders. Hij kwam op 25 maart binnen via Incheon International Airport en ging voor het eerst naar de ploegtraining op 11 maart nadat hij twee weken lang in quarantaine was geweest. Ik trok me op, terwijl ik naar de openingswedstrijd keek en veel routines wegliet. Nu begint de competitie over drie dagen.

Choo, die na de wedstrijd van 30 september een verslaggever tegenkwam, zag zijn gezicht niet zo helder als multihit; er was een reden: Choo zei: "Het is te weinig oefening in vergelijking met de routine die ik heb gedaan. Het lijkt erop dat het seizoen dichtbij komt, en er is veel minder dan wat er is gebeurd, omdat er iets moet gebeuren.

Choo Shin-soo, die op 30 september alle proefwedstrijden in Jamsil Stadium heeft voltooid en vervolgens wordt geïnterviewd.

Hij zuchtte en zei: "De omgeving is al veranderd, het is eindeloos als je van één tot tien denkt, ik moet op tijd gaan," en "Het voelt alsof ik alleen op een onbewoond eiland ben gevallen. Ik moet echter overleven. Ik kan niet doen wat ik wil. Ik moet het toch doen. Ik wissel mezelf van gedachten over wat elke speler doet en wat ik denk dat ik het ook ben. (VS) Als je moet doen wat je hebt gedaan, is het persoonlijk hebzucht, en nu moet ik het op tijd doen, "zei hij. Uiteindelijk was het de bedoeling dat hij de routine die hij had opgegeven, zou moeten opvolgen in een nieuwe omgeving.

Choo zei: "Toen ik na mijn middelbare school afstudeerde, heb ik op jonge leeftijd (in de beproeving) gewonnen, en ik denk dat dit eigenlijk niets is, ik heb al mijn pre-continentale gevechten doorgemaakt. Ik heb ook Amerikaanse spelers verslagen. Dit is een spraak, een vriend, en ik denk dat het niet logisch is om te doen in mijn land waar de senioren helpen, zonder tijd, niet zoals routine, maar om van gedachten te veranderen. Het is een omgeving die moet worden gedaan. "

Over de lasten zei hij: "Het is gemakkelijk om te gaan, het is moeilijk om te houden, en ik weet niet zeker of ik seksueel over iemand praat als het seizoen voorbij is, ik heb altijd mijn best gedaan en ik zal hier ook mijn best doen. Ik heb 20 jaar in de Verenigde Staten gespeeld en ik heb alles in één seizoen moeten beantwoorden. Veel mensen hebben de last van het verwachten, maar ik ben er zeker van dat ik het goed doe. "Als er niets was, zou hij niet naar Korea zijn gekomen."
Waar zal de volgende rij van Kim Yeon-kyung (33) zijn, die het leven en de contracten van Heungkuk verloopt?

Kim ontmoette de verslaggever en vertelde de volgende seizoenen over de prestatie na het verliezen van de tweede plaats in de derde wedstrijd tegen GS Caltex, Dodram 2020-2021 V-League Women's Division, die op 30 oktober in het Gyang Gymnasium in Incheon werd gehouden.

Kim, die de V-League verliet na het seizoen 2008-2009, besloot op 6 juni vorig jaar om zijn lange overzeese leven af ​​te ronden en zijn terugkeer naar Korea te voltooien. Met Corona 19, die onzeker was over de komst van de buitenlandse competitie, gaf hij veel op, waaronder een jaarsalaris voor de Olympische Spelen in Tokio en een overwinning van 12 jaar, en droeg hij een pro-vriendelijk team, 스포츠중계 Heungguk Life Uniform. De contractvoorwaarden zijn 350 miljoen gewonnen per jaar.

Het leven in Heungkuk, dat zich bij Kim Yeon-kyung aansloot bij de nationale ploeg, Setter Ida-young, werd sinds het seizoen buiten het seizoen beoordeeld als de "absolute eerste ronde". In de KOVO Cup-finale werd hij door GS Caltex geslagen en moest hij kijken hoe de tweeling van de belangrijkste macht, Lee Jae-young en Dae-young, de baan verlieten in de vijfde ronde en de reguliere competitie en de kampioenswedstrijd wonnen.

Kim, die als aanvoerder en aas zwaar in de war was, zei: "Er waren veel moeilijke momenten. Maar ik heb veel hulp en veel steun van het bedrijf om deze momenten te overwinnen, "zei hij." "Ik denk dat ik het goed heb gedaan door er veel van te doen, maar ik denk dat ik het goed heb gedaan om er doorheen te komen en de play-offs te winnen en de kampioenswedstrijd te winnen."

De situatie is dat Kim zich in het algemeen bezighoudt met het nemen van de prestatie van Kim Yeon-Kyung, die een contract van een jaar heeft en opnieuw een gratis agent is (een gratis agent) en in staat is om zowel Korea als het buitenland te kloppen.

Kim zei: "Ik dacht er niet aan, maar ik wil het langzaam doen," maar hij zei: "Er zijn veel containers in het midden van het seizoen, maar er is iets dat ik verwacht."

Kim is nog steeds erkend voor het wereldwijde concurrentievermogen. Hij is van plan om te beslissen over de keuzes van de V-League, China en Europa. "Het seizoen is voorbij, dus ik wil het rustig aan doen en het besluit nemen," zei Kim. "Ik zal er veel over nadenken," zei Kim.

Een van de redenen waarom Kim Yoon-Kyung besloot om terug te keren naar het land, was de Olympische Spelen in Tokio."Ik denk niet dat ik veel zal rusten, maar ik zal een week of twee ontspannen en mezelf opnieuw maken, en ik moet me voorbereiden op de Olympische Spelen," zei hij.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다