Dit jaar is het een andere manier om samen te werken
Financiële instrumenten om de MZ-generatie te vangen, worden snel getoond. Het omvat de Millennium-generatie die in de vroege jaren tachtig en vroege jaren 2000 werd geboren en de Z-generatie die halverwege de jaren negentig en begin jaren 2000 werd geboren. Ze zijn bekend met digitale omgevingen en hebben de neiging om de nieuwste trends en […]

Financiële instrumenten om de MZ-generatie te vangen, worden snel getoond.

Het omvat de Millennium-generatie die in de vroege jaren tachtig en vroege jaren 2000 werd geboren en de Z-generatie die halverwege de jaren negentig en begin jaren 2000 werd geboren. Ze zijn bekend met digitale omgevingen en hebben de neiging om de nieuwste trends en discriminerende ervaringen na te streven.

De MZ-generatie begint net met het leven van de samenleving, terwijl financiële instellingen producten presenteren die op hen gericht zijn.

De MZ-generatie is een generatie die pintechfinanciering gebruikt, en de reden waarom ze goed profiteren van Fintech-financiering is dat ze de intercompatibiliteit van investeringen, mobiele toegang en kleine investeringen kunnen omvatten. Als het internet overal en overal is verbonden, is het eenvoudig te investeren in mobiel, wat de laagste belemmeringen voor toegang tot het internet zijn.

De toenemende perceptie van hertechnologie in de MZ-generatie in een tijd van nulrente die met 0 procent convergeert vanwege de daling van de rentevoet, is ook een factor in de haast om de relevante financiële instrumenten te lanceren.

Een van de kenmerken van een investering is dat vroege sociale beginjaren, die graag een hertelling willen beginnen, maar geen kapitaal hebben, actief gebruik maken van kleine beleggingsdiensten.

De KB Mypit-kast, onlangs gelanceerd door KB Korea Bank, heeft een grote populariteit gewekt door het gemak van consumenten te vergroten door de factuur te splitsen (die veel facturen gebruikt om te gebruiken) die als basis voor hertechnologie dienen als een product. Het biljet is vooral opgemerkt als een op maat gemaakt nieuw product voor de MZ-generatie.

De recente lancering van een 'wisselfonds' dat niet alleen geld kan starten, maar ook kleine investeringen kan starten voor beginnende investeerders die niet bekend zijn met het inschrijven van financiële instrumenten, is een financieel instrument dat is gebaseerd op de kenmerken van de MZ-generatie.

De vraag naar investeringsbronnen is toegenomen, gevolgd door de stijgende vastgoedprijzen en de nationale aandelenkoorts, waardoor mensen die aandelen in Chungcheong-kwon hebben geïnvesteerd, aanzienlijk 폰테크 zijn toegenomen.

Volgens de Korea Depositional Service op 22 oktober, bedroeg het aantal aandelenbezitters dat vorig jaar werd genoteerd 264.769, een stijging van 87883 (49,6%) ten opzichte van 2019.

Sejong steeg met 28919 (93,5%), Chungnam en Chungbuk met 100.000 118 (54%) en 77787 (52,6%) respectievelijk.

De nationale aandelenkoorts heeft een toename van het nationale gemiddelde (48,5%) aangetoond.

Het aandeel van de eigenaars in de aandelen in vergelijking met het aantal inwoners is gestegen in Seoul (25,2%), Ulsan (22,6%) en Daejeon (18,1%), waardoor Daejeon sinds 2017 de hoogste niveaus van het land heeft.

Sejong heeft 16,8%, Chungnam en Chungbuk, respectievelijk 13,5% en 14,1% bezitten aandelen die beursgenoteerde bedrijven zijn.

Dergelijke toename van individuele investeringen in Chungcheong-kwon lijkt ook te hebben geleid tot een toename van de financiering die de nasleep van de super lage rente heeft verloren en een stijging van de vastgoedprijzen in Daejeon en Sejong.

De toename van de ouderen in de leeftijd van 20 tot 30 jaar en ouderen ouder dan 70 jaar, die geïnteresseerd zijn in hertechnologie, wordt ook geanalyseerd als een factor in de toename van individuele investeringen.

"Ik begon met het idee dat de rente van de bank steeds kleiner wordt en de som van de geldhoeveelheid opent," zei Park Mo (26, en voegde eraan toe: "Ik heb mijn investering haastig gemaakt omdat ik dacht dat de meeste aandelen achterblijven omdat ik een ontmoeting had met mijn collega's en junioren van de universiteit."

De aandelenkoorts van vorig jaar werd geleid door de leeftijd van 30 en meer dan 70.

Traditioneel is de stijging van de individuele investeringen in 40 (25,8% 24,3%), 50 (24,8% 21,7%) met een kleine daling, terwijl 20 (6,2% 11,8%), 30 (17,5% 19,9%) en 70 (6,4% 8,6%) met een hogere stijging.

Bovendien vertoonden jonge mensen in de jaren 20 tot 30 een neiging om 'kleine investeerders' te zijn met een klein aantal aandelen in de garnizoenskosten en 'grote handen' met een groot aantal aandelen in de 60 tot 70.

De industrie verwacht dat de enorme aandelenwind die vorig jaar door de provincie Chungcheong is geveegd, voorlopig zal doorgaan.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다