co-existentie master nieuwe product chronometer wereldtimer
De klok die ik introduceer is een van de aquatera-modellen die op Omega worden uitgebracht. Voor Omega Brand zijn veel mensen op zoek naar een merk voor luxe sporten dat veel van de goederen laat zien. Dit model, dat wordt gezien als een representatief product van de C-master, is een aquariumproduct met een zeer uniek […]

De klok die ik introduceer is een van de aquatera-modellen die op Omega worden uitgebracht.

Voor Omega Brand zijn veel mensen op zoek naar een merk voor luxe sporten dat veel van de goederen laat zien.

Dit model, dat wordt gezien als een representatief product van de C-master, is een aquariumproduct met een zeer uniek ontwerp als aquariummodel voor de C-masterproducten.

Het Omega C-master Aquatera 150M Coexiel Master Chronometer GMT World Timer-model is luxueus maar uniek ontwerp.

Het is gemaakt van 43 mm groot en past goed bij de polsen van mannen en plaatst glazuur en luminaal staal goed om een ​​verfijnd gevoel te geven.

Aquatera heeft een zacht, mannelijk caseontwerp dat uniek is voor aquatera. Om drie uur geeft de drakenkop een grote, hoge grip, zodat mannen zich niet ongemakkelijk voelen om de klok in te passen.

Bezell is ook gemaakt van staal gemaakt van geglazuurd staal, wat een schoon gevoel toevoegt.

Het is dus een product dat aantrekkelijk kan zijn als een jurkhorloge, dus het is een model met een hoge gebruiksgraad.

Voor de wijzerplaat is het gemaakt van blauw, wat de unieke zee- en trendy van de aquatera aangeeft.

Het is een wereldtimerproduct dat een uniek ontwerp toont. Als naam toont het een charme voor Walt Timer-producten, omdat het veel kapitaal uit verschillende landen heeft.

De omgekeerde driehoekige exponent van het aquaterra-product is in het spectrum van de luminantie en is van toepassing op witte lichtverf, waardoor het zicht hoog is.

Het toetsenbord is een horizontaal streeptype, dat goed wordt beheerd door punten.

Er zijn nationale hoofdsteden tussen de index en de index, en de hoofdsteden 레플리카 van verschillende landen zijn ingeschreven in mijn Besel, waardoor tijdscontroles in 24 landen mogelijk zijn.

De plaat die de index binnengaat, heeft een uniek ontwerp van de wereldtimer dat zijn ogen opent.

Ik heb een ontwerp gemaakt dat lijkt op een satellietbeeld van de aarde.

De buitenste rand van een prachtig ontwerp, zoals de aarde, is uitgerust met een cirkelvormige plaat van 124 graden en is gemaakt van twee kleuren blauwwit, wat een gevoel toont dat is gemaakt om de nacht te scheiden.

Het is een GMT World Timer-product dat de mogelijkheid van meerdere controles op het toetsenbord kan zien, en het is een prachtige illustratie van de aarde om de hele aarde te zien.

Het logo en de merknaam van Omega onder de 12:00-richtsnoer, en om 6:00 uur installeerde het een datavenster om het gemak van de gebruiker te reanimeren.

De hand heeft ook een pijlachtige hand die te zien is in het Omega Aquatera-model, waardoor het een hoge zichtbaarheid en aantrekkingskracht heeft.

De band is een model met een stalen band, die een stalen band van drie lijnen toepast en de stalen lijn van de olie in het midden laat zien, met een trendy en stijlvol ontwerp.

Het is een model dat niet alleen kan worden gedragen als een stalen band, maar ook als een blueurethan-band, die kan worden gekozen op basis van smaak en stijl.

Het is een charme-comega C-master Aquatera 150M Coxyal Master Chronometer GMT World Timer-product, goed geschikt voor pak en informele kleding en charme gecombineerd met een dagelijkse klok.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다