Jika anda tidak mempunyai kedai rasmi, anda mempunyai kedai peniaga
Saya tidak berminat dengan jam tangan, kerana terminal mewah lelaki sebenarnya adalah jam tangan dan kereta, tetapi tidak banyak minat dalam jam tangan dan kereta. Jadi, walaupun tahun lepas, apabila saya sangat mental, kenalan saya meminta saya untuk mempunyai hobi untuk apa-apa, sama ada latihan atau permainan, tetapi tidak ada bidang yang benar-benar menarik.Saya hanya […]

Saya tidak berminat dengan jam tangan, kerana terminal mewah lelaki sebenarnya adalah jam tangan dan kereta, tetapi tidak banyak minat dalam jam tangan dan kereta. Jadi, walaupun tahun lepas, apabila saya sangat mental, kenalan saya meminta saya untuk mempunyai hobi untuk apa-apa, sama ada latihan atau permainan, tetapi tidak ada bidang yang benar-benar menarik.
Saya hanya berminat dengan barangan mewah untuk wanita. Walaupun saya tidak bertemu dengannya kecuali dia, ia adalah keseronokan dan kebahagiaan yang paling besar untuk membentangkannya kepada wanita kegemaran saya dan melihat apa yang dia suka. Saya rasa sifatnya adalah goyah.
Jenama yang paling berminat dengan barangan mewah wanita adalah Chanel dan Van Cliff, Cartier, dan tidak berminat dengan Louis Vuitton, Hermes, dan Dior; Gucci tidak menyukainya sama sekali.
Malah, saya tamak di Dior, yang telah menikmati populariti letupan selama bertahun-tahun, tetapi saya fikir saya akan terus menggunakan jenama sedia ada kerana saya berfikir tentang membina kuasa beli dan melabur masa dari Dior ke VIP.
Saya tidak mempunyai keupayaan untuk menjadi VIP dalam semua jenama, jadi saya fikir ia adalah keseronokan yang lebih mampan untuk membeli beberapa perkara kecil daripada yang besar. Ia lebih menyeronokkan untuk membeli empat item 10 juta won daripada satu untuk 40 juta won.
Jadi barangan mewah seperti perhiasan tinggi dan jam tangan mewah tidak berbelanja, tetapi jam tangan Breggie adalah perkara yang saya lakukan dengan dia dan membeli-belah sekali.
Saya tidak mempunyai imej yang baik pada mulanya, kerana khabar angin yang saya telah berkeliaran di industri hiburan Gangnam sejak saya masih kecil, dan saya memberitahu anda bahawa orang yang melakukan 3B di Gangnam adalah penipu dan berhati-hati.
3B adalah: Bentley (Bentley), Brioni (Brioni), Breguet (Breguet). Sekarang mereka berada di kaki mereka, tetapi ia lebih daripada 10 tahun, dan pada masa itu ia adalah sebilangan kecil harta. Jadi orang yang melakukan 3B telah menjadi cerita yang kuat tentang pengalaman bahawa terdapat banyak orang yang suka bermain wang dan mempunyai banyak kualiti yang buruk.
Saya fikir khabar angin itu benar, kerana saya fikir ia adalah penipuan yang saya fikir ia adalah wang yang besar apabila saya mendengar bahawa rakan ibu saya telah melakukan jam tangan 100 juta won untuk perkahwinan anak-anak saya.
Sudah tentu, ia hanya kuda lama sekarang, tetapi Bentley masih mempunyai imej yang banyak anak angkat. Itulah sebabnya saya memberitahu anda bahawa saya tidak suka imej di sekeliling saya apabila saya mahu membeli Bentley. Memang benar bahawa banyak tukang tanah tatu di Gangnam dan kaya kilat yang 레플리카 bekerja dalam sistem haram menunggang Bentley.
Saya pada asalnya bimbang tentang apa yang akan dilakukan oleh gelang semanggi Van Cliff dan Breggie. Tetapi Van Cliff Seller juga mencadangkan Breggie lebih cantik dan Breggie (semua penjual yang saya tahu adalah pelik), dan Breggie lebih mahal dan memilih Breggie.
Bagaimanapun, ia adalah Breggae, yang pada asalnya tidak baik, dan saya bimbang tentang Van Cliff, jadi saya tidak mempunyai harapan untuk Breggae. Tetapi sebenarnya, Breggie yang saya temui sangat cantik sehingga tidak penting.
Model ini adalah model popular Bregget, Lane de Naples dan Rose Gold, yang merupakan model kegemaran ramai wanita, terutamanya dalam garis feminin dan indah jam tangan Bregget.
Bregget adalah satu-satunya jenama yang menggunakan logo jenama (CI) sebagai kursif yang miring di kalangan syarikat jam tangan mewah. Oleh kerana keanggunan lembut adalah identiti, indeks Arabian tandatangan juga sangat kuno.
Saya mempunyai ketebalan dan dail besar, tetapi ia tidak begitu berat daripada yang saya fikirkan, dan saya sangat suka reka bentuk kaca yang melambung ke permukaan melengkung, terutamanya apabila saya melihat sisi. Ballon Blue Cartier juga menarik dalam kaca yang semakin meningkat.
Saya juga menawarkan tali yang saya mahu apabila saya membeli jam tangan, jadi saya memilih warna hijau dan wain, yang cantik, tetapi ia agak biasa, dan hijau adalah maruah dan sejuk. Apabila anda memasuki musim panas, warna langit yang kelihatan sejuk juga sesuai dengan perasaan yang berbeza.

Strap Black Leader asas terlalu asas untuk menjadi jelas. Ia tidak digunakan untuk Daily, tetapi lebih baik untuk menjadi panas dan berwarna-warni apabila anda cantik. Tali berwarna membuat jam tangan lebih cemerlang: tali kulit adalah kira-kira 500,000 won setiap satu, dan bukannya kulit, ia adalah puluhan juta won untuk logam (Gold Bracelet).
Terdapat juga model murah sebanyak 20 juta won di Bregget, tetapi tidak sesuai untuk membeli jam tangan pada harga itu. Ia terlalu mudah untuk membeli tambahan untuk Daily selepas anda sudah mempunyai beberapa perkara lain, jadi saya sebenarnya menganggap Naples sebagai kemasukan.
Harga Naples adalah 43.4 juta won, tetapi tidak ada yang membeli semua harga ini, seperti banyak jenama jam tangan. Pada acara diskaun 5% (atau sijil hadiah) apabila membayar kad atau tunai tertentu, terdapat acara diskaun asas lebih daripada 5%, jadi harga pembelian sebenar adalah kira-kira 39.5 juta won.
Jika anda membelinya kepada peniaga sijil hadiah, anda akan menerima diskaun kira-kira 2.7 juta won setiap 100,000 won, jadi jika anda 40 juta won, anda tidak boleh mengabaikannya.
Acara ini berbeza sedikit demi sedikit mengikut masa, jadi anda perlu menyemak butiran terus ke kedai.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다