Pengesahan kelayakan dan pengesahan pembayaran premium diperlukan.
Adakah anda pernah mendengar apa yang dipanggil hutang dan pinjaman yang anda bayar kepada jiwa anda? Dengan peningkatan mendadak dalam kadar penggunaan pinjaman, kerajaan memasuki pinjaman kredit bank perdagangan pada akhir tahun lepas. Oleh itu, apabila halangan untuk memasuki pinjaman sektor kewangan meningkat, permintaan untuk pinjaman yang diinsuranskan atau pinjaman bank simpanan semakin meningkat. Jadi […]

Adakah anda pernah mendengar apa yang dipanggil hutang dan pinjaman yang anda bayar kepada jiwa anda? Dengan peningkatan mendadak dalam kadar penggunaan pinjaman, kerajaan memasuki pinjaman kredit bank perdagangan pada akhir tahun lepas. Oleh itu, apabila halangan untuk memasuki pinjaman sektor kewangan meningkat, permintaan untuk pinjaman yang diinsuranskan atau pinjaman bank simpanan semakin meningkat. Jadi hari ini, saya akan mempunyai masa untuk mengetahui jenis, syarat dan kelayakan pinjaman ciderbank, Brad Bank Internet yang dibuat oleh SBI Savings Bank.

Sydabank?

Sydabank adalah perbankan Internet yang dikeluarkan oleh SBI, sebuah bank simpanan. Jika anda berumur 17 tahun ke atas yang mempunyai ID, anda boleh menggunakan pinjaman pada bila-bila masa pada 365 hari. Sebagai tambahan kepada produk pinjaman, simpanan dan deposit juga beroperasi dalam pelbagai cara, dan apa-apa produk boleh digunakan dengan mudah mengikut tujuan yang diperlukan.

Tetapi ia adalah jenama yang dikeluarkan oleh bank simpanan, jadi ia mempunyai kadar faedah yang tinggi. Kadar faedah purata adalah 6% - 20% setahun, jadi ia bukan kadar faedah yang rendah. Seperti yang anda ketahui tentang jenis pinjaman ciderbank, kebanyakan produk adalah tahap pinjaman faedah sederhana.

Jenis dan Kelayakan Pinjaman Syderbank

  1. Pinjaman kredit kadar faedah sederhana

Produk pertama adalah pinjaman kredit sederhana. Anda perlu menjadi pekerja yang berumur 20 tahun ke atas. Ia adalah pinjaman kredit yang boleh digunakan untuk pinjaman pekerja. Untuk membuktikan bahawa anda seorang pekerja, anda memerlukan pengesahan kelayakan Perbadanan Insurans Kesihatan Negara. Anda perlu mengesahkan bahawa anda mempunyai lebih daripada enam bulan.

  1. Pinjaman akaun negatif

Ia seperti pinjaman kredit kadar faedah sederhana sebagai pinjaman untuk orang yang berwibawa. Ia juga harus menjadi pendapatan gaji pekerja berusia lebih 20 tahun dan mestilah lebih daripada enam bulan sebagai sijil kelayakan untuk Perbadanan Insurans Kesihatan Korea. Perbezaannya ialah pinjaman bank negatif membolehkan deposit dan pengeluaran percuma dalam had yang diterima.

Ia bukan sahaja mempunyai kelebihan bahawa penggunaannya mudah, tetapi ia termasuk dalam had faedah.

  1. Pinjaman Minus Minor

Jenis pinjaman ciderbank ketiga adalah akaun bank tolak kecil. Ini juga merupakan pinjaman bank negatif dengan deposit dan pengeluaran percuma, dan semua orang berumur 20 tahun ke atas dan telah lulus ujian kredit dalaman Syderbank tanpa mengira pekerjaan atau pendapatan.

4.Sitestone 2

Sebagai rujukan, pinjaman 폰테크 Sitdole dipanggil Sitdole 1 dalam sektor kewangan dan Sitdole 2 dalam bank simpanan. Pekerja yang berumur 20 tahun ke atas adalah pekerja yang mempunyai lebih daripada 5 bulan dan pendapatan tahunan lebih daripada 12 juta won berdasarkan pengesahan kelayakan Perbadanan Insurans Kesihatan Negara.

keadaan pinjaman ciderbank

  1. Keadaan pinjaman kredit kadar faedah sederhana

Dalam kes pinjaman kredit kadar faedah sederhana, sehingga 100 juta won boleh digunakan sekurang-kurangnya satu hingga lima tahun dengan kadar tetap 6.9% - 16.6% setahun. Kaedah pembayaran balik adalah pembayaran balik bahagian prinsipal dan tidak ada bayaran yang dibuat apabila pembayaran balik sederhana. Ia memerlukan pengesahan kelayakan Perbadanan Insurans Kesihatan Negara dan pengesahan pembayaran premium.

  1. Keadaan pinjaman bank tolak

Buku bank tolak juga boleh menerima sehingga 100 juta won. Kadar faedah pinjaman adalah dari kadar pencen minimum 6.9% hingga maksimum 11.8%. Ia boleh digunakan selama satu tahun, dan boleh dilanjutkan sehingga 5 tahun bergantung kepada pemeriksaan apabila tarikh matang tiba, dan kaedah pembayaran balik adalah pembayar balik tarikh matang. Dokumen sokongan memerlukan pengesahan kelayakan Perbadanan Insurans Kesihatan Negara dan pengesahan pembayaran premium.

  1. Keadaan pinjaman tolak mikro

Oleh kerana ia adalah pinjaman mikro, had maksimum ditetapkan pada 5 juta won. Ia boleh didapati pada kadar faedah tetap minimum 6.9% - sehingga 16.5%. Tempoh pinjaman adalah satu tahun, tetapi ia boleh digunakan sehingga 5 tahun bergantung kepada pemeriksaan. Tiada yuran lanjutan atau bayaran balik sederhana, dan tidak ada dokumen sokongan yang perlu dibayar secara berasingan.

4.Sitestone 2

Sehingga 30 juta won adalah sitestone 2, yang boleh didapati sehingga 8.9% - sehingga 19.9%; boleh didapati dari satu tahun hingga lima tahun dan tempohnya berbeza bergantung kepada jumlah pinjaman.Ia boleh didapati dengan cara pembayaran balik utama.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다